Oplossingen

De Snurk- en Apneubeugel (MRA)

De snurk- en apneubeugel is een veel gebruikte oplossing tegen snurken en apneu. Door middel van een op maat gemaakte beugel wordt de positie van de kaak aangepast waardoor de tong niet de kans krijgt uw luchtwegen te blokkeren. De beugel is een effectieve en relatief goedkope manier om snurken en apneu tegen te gaan. Snurk- en apneubeugels starten vanaf € 599,- inclusief techniekkosten en tandartsverrichtingen. De beugel wordt op maat gemaakt en heeft 2 jaar garantie.

U kunt er voor kiezen eerst een BluePro testsnurkbeugel aan te meten om te bepalen of een snurkbeugel helpt. Deze testsnurkbeugel kost € 150,- en gaat ongeveer 2 weken mee. Mocht u na de test keizen voor een echte snurkbeugel, dan ontvangt u € 100,- korting op de echte snurkbeugel.

De Anti-Snurk Armband

Meer dan 70% van de mensen die snurken, snurkt alleen als ze op hun rug slapen. De anti-snurkarmband zorgt ervoor dat u op uw zij gaat slapen in plaats van op uw rug. Dit opent de luchtwegen waardoor het snurken stopt. De anti-snurkarmband werkt in combinatie met een een smartphone applicatie. De applicatie detecteert het snurken op basis van geluid en stuurt een signaal naar de anti-snurkarmband. De anti-snurkarmband geeft een lichte trilling waardoor u van slaappositie verandert zonder wakker te worden. De beste resultaten worden behaald na ongeveer 3-4 weken. De applicatie houdt uw slaap- en snurkgedrag bij en geeft inzicht in de verbeteringen.