Prijzen & Verzekering 

De Snurk- en Apneubeugel (MRA)

De Snurk- en Apneubeugel (MRA) wordt op maat gemaakt. Voor het aanmeten van de beugel maakt u een afspraak met de Snurkkliniek. Als u de snurk applicatie heeft gebruikt en de opgenomen geluiden met ons heeft gedeeld, is de eerste afspraak gratis. Op basis van de geluiden maken wij vooraf een inschatting of een snurkbeugel geschikt is.

Indien na het gratis consult blijkt dat u in aanmerking komt voor een snurkbeugel, dan kan er gekozen worden voor verschillende varianten. De kosten variëren hierdoor en beginnen vanaf € 599,-.  Dit is inclusief techniekkosten en tandartsverrichtingen. Indien u een tandartsverzekering heeft kan het zijn dat de snurkbeugel vergoedt wordt.

Als na ons onderzoek blijkt dat u apneu heeft, dan wordt u doorverwezen naar een slaapinstituut voor een slaaponderzoek. Het slaaponderzoek geeft een zogenaamde AHI score (aantal adem stops per uur). Indien u meer dan 5 ademstops van 10 seconden of langer heeft, dan komt u in aanmerking voor vergoeding uit het basispakket (let wel op uw eigen risico) voor zowel de onderzoekskosten als de snurkbeugel. Neem voor meer informatie contact op met uw zorgverzekering.

De Anti-Snurk Armband

De Anti-Snurk Armband is direct te bestellen via sleep.ai. De bijbehorende app is gratis te downloaden voor iPhone/iOS en Android: